ORGANIZOVANE TURE

Naše najtraženije ture

MWT Vam nudi private ekskurzije i ture kroz Bokokotorski zaliv za grupe do dvanaest ljudi.

Poznajući Crnogorsku obalu do najsitnijih detalja, u mogućnosti smo da Vas povedemo na putovanje kao ni jedno do sada, sa pristupom ostrvima van radnog vremena, tajnovitim pećinama i tvrđavama, privatnim plažama i osamljenim restoranima.

Naši skiperi poznaju istoriju i kulturu Crnogorske obale, i priče koje će doprinijeti magičnom iskustvu. Od zaustavljanja kod Gospe od Škrpijela na primamljivo plivanje, skakanja sa pećina Potkopa (tuneli koji su služili za sakrivanje brodova i podmornica), do obilaska “ukletog” zatvora iz I i II Svijetskog rata na Ostrvu Mamula.

Ture uključuju:

  • Bocu lokalnog ili Prosecco vina,  oval tradicionalnog sira i suhomesnatih proizvoda ili voća za dvije osobe, kao i peškiri na Vaš zahtijev.

Dodatne informacije:

  • Naši turistički vodiči imaju Lokalne licence za turističke vodiče u Bokokotorskom zalivu i u Crnoj Gori.

  • Turistički vodič se angažuje isključivo na Vaš zahtijev, ukoliko želite da obilazak obale bude privatniji naši skiperi Vam mogu dati odgovore na osnovna pitanja i ispričati kratku istoriju o znamenitostima.

  • Druga pića koja su u ponudi možete dobiti na Vaš zahtijev.

 Produženje ture sa zaustavljanjem  za ručak i večeru ne ulazi u cijenu standardne ture. Večere za ponijeti dostupne su u određenim restoranima na Vaš zahtijev.

MWT TURE

 

+382 69 973 737 | info@mwtribs.com

Da saznate više o politici kompanije kliknite ovdje.