TOP RESTORANI

FORTE ROSE RESTAURANT

Mediteranski restoran Forte Rose Resorta nalazi se na mjestu odakle je nekadašnji svetionik osvjetljavao ulaz u sam zaliv. Iskusite osjećaj privatnosti i luksuza uz specijalitete kuhinje pripremljene sa sviježe ulovljenom ribom i plodovima mora, mesnim kao i vegetarijanskim jelima, a sve to uz listu izvrsnih vina i očaravajuće zalaske sunca koji će vas ostaviti bez riječi.


De Gustibus

Novo otvoren (ljeto 2015.) i smješten u club-u Porto Montenegra, De Gustibus Vam nudi osavremenjenu Mediteransku kuhinju.

Izaberite Vašu omiljenu vrstu ribe sa naše tezge sa svježe ulovljenom ribom, a zatim sjedite i opustite se dok uživate u predivnom zalasku sunca sa pogledom na impresivni Lido infinity bazen i Bokokotorski zaliv, dok čekate da Vaša večera bude dostavljena direkto iz mora. Uživajte u ovom visoko rangiranom lokalu sa opuštenom atmosferom, ili svratite na koktele i nastupe uživo na našem sledećem spratu.

Sa uslužnim konobarima i pogledom na Lido Pranzo na nižem nivou, De Gustibus je uvijek primamljivo mjesto za večere. Pruža zaista unikatno, autentično i nezaboravno iskustvo.

Mjesto ukrcaja-iskrcaja: Lido Pranzo posjeduje svoj sopstveni dok namjenjen specijalno za goste koji dolaze morem. Dostupan nam je u bilo koje vrijeme da Vas dovezemo ili dođemo po Vas. 


Ćatovića Mlini

Konoba Ćatovića Mlini čuvena je po tome što je jedan od najljepših restorana u Crnoj Gori. Konoba se nalazi na pola puta između Kotora i Herceg Novog, u Bokokotorskom zalivu u Morinju. Ovaj porodični restoran vlasništvo je iste familije skoro dvije stotine godina i smješten je u starinskom tranicionalnom mlinu. Konobu/restoran okružuju riječice koje protiču i kroz samu njenu unutrašnjost, kao i bogata vegetacija. Na samom ulazu dočekuje Vas kamena kapija nakon koje slijedi očaravajući prolaz napravljen kroz guste bambuse.

Uživajte u rasprostranjenoj ponudi morskih specijaliteta, raznovrsnih salata, pršuti i domaćem siru i vinima.  Restoran ima i postavljene stolove napolju, idealno za veće grupe i romantične večere.

Mjesto ukrcaja-iskrcaja: Ćatovića Mlini posjeduje privatni dok koji obezbjeđuje pristanak manjim barkama i brodovima. Pristajanje na njihovom privatnom doku samo po sebi predstavlja nesvakidašnje iskustvo, sa malim drvenim mostovima i lukovima. Stari Mlini

Stari Mlini nudi ekskluzivnu i ukusnu hranu vrhunskog kvaliteta preko tri decenije. Tokom godina mnogo toga je unaprijeđeno i Stari Mlini sada dočekuju svoje goste i sa mora, u svojoj privatnoj maloj marinikoja omogućuje pristajanje i jahtama.

Smješten na obodu zaliva u usću rijeke, ovaj porodični restoran veoma je popularna destinacija tokom sunčanih ljetnjih dana. Opustite se za stolovima koji su smješteni u sjenci maslinovih stabala, dok Vas okružuju visoke planine Crne Gore.  Restoran Stari Mlini udaljen je 20 minuta vožnje gumenjakom od Porto Montenegra. Jelovnik je fokusiran na lokalne specijalitete, atmosfera ovog restorana idealna je za romantične večere, private žurke, ručak,  ručkove i večere sa klijentima.

Mjesto ukrcaja-iskrcaja: Stari Mlini posjeduje sopstveni dok, što pruža mogućnost pristajanja kod samog restorana, i još bolji pogled na samu lokaciju restorana. 

Galion

Savršeno mjesto za prvoklasne obroke u Starom gradu sa pogledomna dramatične primorske planine. Galion se nalazi na jednoj od najpoželjnijih lokacija u Crnoj Gori sa pogledom na Kotorski zaliv, na samo 5 minuta hoda obalom od Starog Grada. Ovaj sofisticirani riblji restoran smješten je u staroj kamenoj zgradi, posjeduje terasu sa pogledom na Bedeme Kotora kao i zatvorenu terasu. Zatvorana terasa je napravljena od kombinacije stakla i čelika, nudi pogled na Bedeme i zaliv.

 U ponudi menija Galiona su razni specijaliteti iz cijelog svijeta spojeni sa jedinstvenim lokalnim ukusima i začinima. Specijalitet ovog restorana je morska hrana, ali nudi i širok asortiman jela napravljenih sa mesom i raznim povrćem, uključujući i kvalitetan izbor vina. Restoran Galion savršeno je mjesto za specijalne prilike, večernje izlaske i večere sa pogledom na more. 

Mjesto ukrcaja-iskrcaja: restoran posjeduje privatni dok koji obezbjeđuje gostima prilaz sa mora sa predivnim pogledom na znamenitosti grada. 


Konoba Ribar

Konoba Ribar je neobičan porodični restoran, u kojem je smješten mali muzej antikviteta iz mora kao i akvarijum. Ovakva unikatna atmosfera prolazi kroz cijeli restoran, zajedno sa konobom smještenom na terasi sa koje se pruža očaravajući pogled.

Konoba Ribar nalazi se na samom početku Kotorskog zaliva, u Kostanjici.  Vlasnik je najveći dio restirana izgradio svojim rukama, kamen po kamen. Konoba je prije bila dostupna isključivo putem rezervacija, od skorije je dostupna za javnost u potpunosti i predstavlja savršeno mjesto za upoznavanje Crnogorske kuhinje. Meni restorana je poprilično kratak i bazira se na onome što je tog dana ulovljeno. Idealno je mjesto za porodične večere, svakodnevne obroke kao i da iskusite Crnogorsku domaću kuhinju. Najpopularniji sto nalazi se sa lijeve strane do mora. 

Mjesto ukrcaja-iskrcaja:  Konoba Ribar ima omogućen pristup brodovima, na putu do konobe uživajte u pogledu na očaravajuća ostrva i stari grad Perast. 


Ribarsko Selo

Ovaj restoran svojim gostima priređuje unikatan doživljaj lokalnog života. Svakog dana u period između 11 i 12 časova lokalni ribari posjećuju selo i donose svježe ulovljenu ribu i plodove mora. Ribarsko selo posjeduje i prostranu i udobnu plažu sa pogledom na otvoreno more i ulaz u Bokokotorski zaliv. Gosti kojima je potrebno dodatno opuštanje mogu da se opuste uz masaže, a za one koji uživaju u opuštajućim aktivnostima, Ribarsko selo nudi iznajmljivanje kajaka za istraživanje okolnih mjesta poznatih po svojoj ljepoti, Mirište i plaža Žanjice. Svi kulinarski specijaliteti iz restorana napravljeni su od svježih, organskih sastojaka koji se uzgajaju u okolnim baštama, koristeći samo najbolje od domaće proizvodnje. Ribarsko selo idealan je restoran sa svježom ribom i najkvalitetnijim domaćim proizvodima, pogodan za porodični ručak. 

Mjesto ukrcaja-iskrcaja: Ribarsko selo obezbjeđuje prilaz sa mora kao i besplatan prevoz i čekanje sopstvenim plovilima za goste od njihovih brodova do samog restorana.


Old Winery

Sakriven u unutar zidina Starog grada Kotora, Old Winery je opušteno mjesto savršeno za razgovor uz dobro vino. Privlači veliki broj gostiju kako mještana tako i gosti iz okoline, i turista iz inostranstva. Naročito petkom I subotom u večernjim časovima.

Samo tačka u nizu sofisticiranih restorana u poređenju sa brojnim drugim mjestima u gradu, jedan od omiljenijih restorana vrijedan pronalaženja. Kao što I sam naziv kaže, nudi opširan izbor vina, a i izbor hrane je podjednako dobar. Sa bogatim serviranjem pršute, sira i maslina, kao i veoma ukusnom morskom hranom, Old Winery je definitivno dobar izbor!

Mjesto ukrcaja-iskrcaja: uzimajući u obzir da je restoran smješten unutar starog grada, izlazak sa broda moguć je u Marini Kotor koja se nalazi ispred samog ulaza u Stari grad. Brod će Vas čekati u povratku na istom mjesto.


Vino Santo

Ako su Vam dosadili različiti restorani sa istim menijem, kontrast Vino Santo je pravo rješenje. Restoran je smješten u uvali Krtole, 5km od kružnog toka Tivat – Kotor – Budva.  Najtraženiji, tradicionalni plodovi mora su dostupni, a hvaljeni šef kuhinje Dragan Peričić obogaćuje obroke Francuskim začinima. Uživajte u umirujućem pogledu na ostrva dok Vas uslužujuvješti konobari sa leptir mašnama. Restoran Vino Santo ima dugu tradiciju pripremanja hrane vrhunskog kvaliteta, kao i dostave hrane na kućnu adresu ili na brodu.

Restoran je smješten na predivnoj terasi sa pogledom koji oduzima dah, poslužuje specijalitete Bokeške kuhinje i posjeduje bogatu kolekciju vina najboljeg kvaliteta. Vino Santo idealan je za morske proizvode, dostavu hrane sa stilom, večere sa očaravajućim pogledom i okupljanje sa prijateljima. 

Mjesto ukrcaja-iskrcaja: Vino Santo omogućuje brodovima svojih gosti da se privežu na njihov dok koji se nalazi sa prednje strane restorana, to je najpristupačniji put do restorana.Restoran Admiral

Savršeno mjesto za zalaske Sunca, a kada Sunce zađe ućivajte u koktelima i muzici uživo na terasi na spratu lokala. Mali restoran smješten na samom kraju marine “Škver” u Herceg Novom, sa otvorenom terasom iz koje se pruža očaravajući pogled na ulaz u Bokokotorski zaliv. Porodice sa djecom su dobrodošle. 

Mjesto ukrcaja-iskrcaja: Admiral se nalazi na kraju gradske marine Herceg Novog, s toga je najpristupačniji i najbolji put do restorana sa mora.

 

+382 69 973 737 | info@mwtribs.com

Da saznate više o politici preduzeća kliknite ovde.