TOP MJESTA ZA PIĆE UZ ZALAZAK SUNCA

Perast

Perast je odlično mjesto za uživanje u zalasku sunca, sa pogledom na najuži dio ulaza u Bokokotorski zaliv, Verige, širok samo 340m. Sa lokalima smještenim na samoj obali kao što su: 

Armonia: mali lokal koji nudi raznovrsna pića i koktele, i posjeduje terasu na samoj obali mora koja pruža predivan pogled na ostrva i ulaz u zaliv. 

Conte: porodični restoran sa terasom na obali, sa tradicionalnim morskim jelimai koktelima, savršen za porodična i prijateljska okupljanja. Uživajte u pogledu na ostrvo Gospa od Škrpjela i ulaz u zaliv, Verige, sa zalazakom sunca koji oslikava magične boje.


Porto Montenegro

Porto Montenegro je savršeno mjesto za opuštanje uz piće i zalaske sunca u bojama koje ima samo Crna Gora, uz očaravajući pogled sa terase DeGutsibusa koji se pruža na jedan od top 25 bazena u svijetu, Lido Pranzo bazen. Najopširnija ponuda raznovrsnih koktela, šampanjaca i mnogih drugih pića, sve kako bi se udovoljilo svim zahtjevima gosti. 

 

 

 

forte rose

Forte Rose Konoba se nalazi unutar i oko tvrđave čiji kameni zidovi i vegetacije predstavlja prirodnu nijansu gde možete uživati u specijalitetima Boke u miru i tišini . Idealno mesto za vas i vama specijalne osobe - udoban utočište Forte Rose Konobu gde će gosti sigurno stvoriti neku autentičnu crnogorsku uspomenu. Otkrijte stare recepte ukusno pripremljena od strane majstora kuvara . Konoba će vas sigurno namamiti sa mirisom pržene ribe, sveže uhvaćene u suncu od strane lokalnih ribara . Njihov vinski podrum uključuje boce donete iz celog sveta . Imaćete veliki izbor za sva vaša čula.


DRAGULJ CRNOGORSKOG PRIMORJA

Dragulj Crnogorskog primorja, na Žanjicama, sa posebnim pogledom koji se ne doživljava svakoga dana, sve to uključujući kompletan doživljajem usluge restorana Ribarsko selo. Ovaj restoran sa neopisivio lijepim pogledom savršen je za mirno veče uz piće u krugu prijatelja. 


Admiral RestORAN

Restoran/klub Admiral smješten je da samom kraju stare Marine Škver u Herceg Novom. Uživajte u jedinstvenom pogledu na ulaz u Bokokotorski zaliv sa jedne strane, i zidine Starog grada na suprotnoj strani uz raznovrsna pića koktel majstora. Pogled iz Admirala sigurno Vas neće ostaviti ravnodušne, uz zalazak sunca koji se magično oslikava na površinu mora uz očaravajuće boje.

 

+382 69 973 737 | info@mwtribs.com

Da saznate više o politici preduzeća kliknite ovde.