TOP AKTIVNOSTI

Zaronite i  istražite dubine Plave Špilje

Plava špilja jedno je od skrivenih blaga Jadrana, poznata je po očaravajućoj atmosferi koja se stvara reflektovanjem zraka sunca od površine mora, intenzivna plava boja mora ostaviće vas bez riječi jos od prvog trenutka kada uđete u špilju.

Plivajte, ronite i istražite špilju i savršen sklad boja u potpunosti pomoću opreme za ronjenje!

Jedrenje Bokom Kotorskom

Jedrenje samo po sebi predstvalja jedistvenu aktivnost. Jedrilice zahtijevaju veliku količinu energije i adrenalina, i predstavljaju zanimljivu i izaovnu sportsku aktivnost na moru. Ukoliko Vam opuštanje na brodu uz skipera na predstavlja izazov onda je jedrilica savršen brod za Vas.

Istražite primorije Crne Gore i Jadran jedrilcom!

Naučite da upravljate brodom i steknite dozvolu

Nudimo Vam dvodnevni kurs upravljanja brodom nakon kojeg dobijate dozvolu za upravljanje brodovima dužine do 10m.

Doživite poučno i zanimljivo iskustvo!

Opustite se uz bordovanje i skijanje na vodi u okolini Ostrva Gospa od Škrpjela

Smješten na samom ulazu u Kotorski zaliv, Peraški ušuškani položaj predstavlja savršeno mjesto za vodene sportove. Uživajte u danu ispunjenom adrenalinom uz razne aktivnosti na moru kao što su wakeboarding i skijanje na vodi u prelijepom okruženju Ostrva Gospa od Škrpjela.

Iskoristite prednosti Scanner gumenjaka u potpunosti i provedite savršen dan na moru!

Istražite Potkope

Zavirite u tunele iz II Svijetskog Rata i istražite njihovu unutrašnjost kroz skrivene hodnike. Potkope su izgrađeni od strane bivšeg predsjednija Socijal - Federalne Republike Jugoslavije kao mjeru opreza i zaštite podmornica i brodova od napada.  Ako ste dovoljno hrabrizaronite i otkrijte šta se krije u dubinama ovih impresivnih tunela.

Otkrijte najduže čuvanu tajnu Crne Gore!

Istražite “ukleto” ostrvo Mamula

Vaš avanturistički duh Vam neće dati mira dok ne istražite svaki skriveni kutak ove fascinantne tvrđave i njene bogate istorije. Tvrđava Mamula služila je kao zatvor u periodu I i II Svijetskog rata, tokom jednog perioda je bila preuzeta od strane Italijanskog fašiste Benita Musolinija koji je pretvorio u koncentaracioni logor i tada je postala poznata kao jedan od najkrutnijih zatvora.

Mamulu čini unikatnom i njena sama konstrukcija, glavni hodnik kružnog oblika sa velikim kamenim stepenicama koje prate njegov oblik uz puno isprepletenih prolaza.

Naučite da ronite sa bocama i unaprijedite svoje vještine

Scuba diving is a great way to explore the underwater world. You will learn how to choose, adjust and use scuba diving equipment, how to check buoyancy  and how to proper dive in.

Have fun and learn scuba diving and explore deeps of the Adriatic sea!

 

+382 69 973 737 | info@mwtribs.com

Da saznate više o politici preduzeća kliknite ovde.