Pomorski taxi Crne Gore

Najbrži prevoz kroz naš zaliv

Pomorski taksi na primorju Crne Gore osnovan je kako bi ispunio najvisočije zahtjeve za brzim prevozom između odgovarajućih razvijajućih lokacija (Porto Montenegro, Luštica bay i Porto Novi), aerodroma, hotela, restorana i prevozom do drugih mjesta u šest luka u Boki Kotorskoj. Mi smo najbrži oblik transfera u okolini.

Putevi u Crnoj Gori mogu biti teško prohodni, pogotovo u toku ljetnje sezone. Zašto da provedete sate zaglavljeni u saobraćajnoj gužvi kada ste u mogućnosti da dođete u stilu i izbjegnete vrućinu sa Pomorskim taksijem koji će Vas odvesti direktno do Vašeg cilja. Prioritet su nam usluge koje pružamo našim klijentima.  Naši skiperi su licencovani i posjeduju četiri i više godina iskustva u regionu i  znanje o glavnim i većim mjestima i atrakcijama koja posjećujete. Klijent je u mogućnosti da odredi vrijeme polaska i vrijeme kada će vozilo doći po njega pozivom naše telefonske linije ili slanjem svoje lokacije na whatsapp-u.

Naši operateri za transfere dostupni su svakog dana od 8 do 20 časova u periodu od Aprila do Novembra, a u toku sezone od Juna do Avgusta u period od 7 do 24 časova.

Na karti Ispod možete naći selekciju najpopularnijih lokacija širom zaliva. Slobodno ga istražite.

Možemo da Vam obezbijedimo vodeni ili drumski prevoz od aerodroma do hotela. Klijent može odrediti mjesto polaska kao i odredišnu lokaciju pozivom na našu telefonsku liniju +382 (0) 69 97 37 37 ili slanjem svoje lokacije na aplikacijama Whatsapp i Viber. Ukoliko vrijeme nije pogodno za prevoz na moru možemo da Vam obezbijedimo prevoz na kopnu, autom. Iskusite najbrži i najpogodniji način za obilazak primorja Crne Gore.

Informišite se o cijenama prevoza pozivom MWT kancelarije ili putem e maila na info@mwtribs.com.

 

+382 69 973 737 | info@mwtribs.com

Da saznate više o politici kompanije kliknite ovdje.