SYMPHONY LUXURY HOLIDAY, Tivat

Symphony Luxury Holiday je kompanija specijalizovana za luksuzni turizam i nude širok izbor i ponudu u ovoj oblasti. Veliko iskustvo i zadovoljni klijenti sami po sebi govore o kvalitetu usluge i o tome koliko su drugačiji u odnosu na druge. 

Organizacija, tačnost, preciznost, jednostavnost, raznovrsnost ponude i mnoge pogodnosti koje obezbjeđuje Symphony mogu imati veliki i pozitivan uticaj na Vaš odmor, uspijeh u poslu kao i na Vašu želju za ponovnom saradnjom sa njima.

LUšTIcA BAY, MONTENEGRO

Imitirajuća tradicionalna ribarska sela duž jadranske obale, gde je srce Luštica Bay-a njegova marina. To je savršena početna tačka kao i mesto gde se upija energija i šarm sela marine. 

Posetite Luštica Bay za aktivnosti na plaži kao što su časovi jedrenja, veslanja na dasci i igranja golfa.

Luštica obezbeđuje ponton za dolazak i odlazak stanovnika Luštica Bay-a koji se nalazi ispred Rezidencije Marina.

PORTO MONTENEGRO, Tivat

Smještena u Bokokotorskom zalivu, svjetskoj baštini UNESCO-e i najjužnijem fjordu Evrope, Porto Montenegro predstavlja kombinaciju spektakularne destinacije i marine i usluga svjetske klase. Dopunjena prostranim stambenim jedinicama  uz samo more,  restoranima sa tradicionalnom kuhinjom, veselim barovima,  i velikim rasponom sportskih, odmorišnih i kulturnih aktivnosti, za luksuzne jahte marina je idealna kao matična luka sa vezovima za polivila od 12 do 250m.

Pier 1, Venice Square i Lido Pool predstavljaju mjesta u  Porto Montenegru gdje se možete ukrcati i iskrcati sa MWT brodovima.

PORTONOVI, KUMBOR

Portonovi će uskoro zablistati kao vrhunska destinacija sa sopstvenim životnim stilom, smještena u samom srcu Jadrana. Ovaj zadivljujući novi kompleks koji se prostire na 26 hektara predstavlja uzbudljivu mogućnost za sve koji razmatraju kupovinu nekretnina u Crnoj Gori. 

Prefinjene i luksuzne zgrade kompleksa gledaju na ulaz u božanstveni Bokokotorski zaliv i predstavljaju savršenu polaznu tačku iz koje možete otkriti zadivljujuću obalu Crne Gore dugačku 300 kilometara sa najbližim pristupom otvorenom moru za mega jahte.

MONTE BAY RETREAT, Perast

Monte Bay obezjeđuje svojim gostima popust od 10%. Rezervacije i plaćanje može biti obavljeno na njihovoj recepciji.

Ribarsko selo, zanjic

Ribarsko selo svojim posjetiocima pruža jedinstveno lokalno iskustvo. Svakoga dana između 11 i 12 sati selo posjećuju ribari koji donose ribu i morske plodove koje su tog jutra ulovili. Svi kulinarski specijaliteti pripremljeni u selu su od najsvježijih, organski uzgojenih sastojaka a dio povća koji se služi se uzgaja u samom selu. Poseban specijalitet predstavlja homemade ice tea koji predstavlja savršeno osvježenje tokom opuštanja na plaži.

Plaža Ribarskog sela je prostrana i udobna sa prelijepim pogledom na ulaz u Bokokotorski zaliv i otvoreno more. Svi koji žele dodatno opuštanje mogu da uživaju u masaži a za one koji vole aktivan odmor, obezbijeđeni su kajaci kojima mogu da posjete susjedne plaže Mirište i Žanjice, takođe poznate po svojoj izuzetnoj ljepoti.

Ako se odlučite da provedete više dana u Ribarskom selu, imaćete priliku da uživate u kupanju u kristalno čistom moru i vjerovatno najljepšim zalascima sunca na cijeloj Crnogorskoj obali.

 
18557152_1679929788687146_2147555718515726790_n.jpg
 

VILLA ROYAL, TIVAT

Nudeći terasu i privatnu plažu, Hotel Villa Royal se nalazi u Tivtu, 20 km od Budve. Gosti mogu uživati restoran na licu mjesta. Sobe imaju vlastitu kupaonicu opremljenu tušem. Besplatno privatno parkiralište također je dostupno u ovom hotelu. Hotel ima besplatan WiFi i 24-časovnu recepciju Vama na usluzi.

 

+382 69 973 737 | info@mwtribs.com

Da saznate više o politici preduzeća kliknite ovde.