POMORSKI TAXI

Pomorski taksi na primorju Crne Gore osnovan je kako bi ispunio najvisočije zahtjeve za brzim prevozom između odgovarajućih razvijajućih lokacija (Porto Montenegro, Luštica bay i Porto Novi), aerodroma, hotela, restorana i prevozom do drugih mjesta u šest luka u Boki Kotorskoj. Mi smo najbrži oblik transfera u okolini.

Više>

NAJAM BRODA

MWT Vam nudi mogućnost iznajmljivanja gumenjaka na Crnogorskom primorju na period od pola dana, cijeli dan ili na nedelju dana. Iznajmljivanje broda je savršen način da iskusite sve u jednom: da se opustite, plivate, jedete, za panoramsko razgledanje kao i da potpuno upoznate Crnogorsku obalu.

Više>

MWT TURE 

Poznajući Crnogorsku obalu do najsitnijih detalja, u mogućnosti smo da Vas povedemo na putovanje kao ni jedno do sada, sa pristupom ostrvima van radnog vremena, tajnovitim pećinama i tvrđavama, privatnim plažama i osamljenim restoranima.

Više>

AKTIVNOSTI

Posjetite nas i osjetite dozu adrenalina podstaknutu vodenim sportovima i aktivnostima u magičnom okruženju ostrva sa pogledom na lijepe predijele obale Crne Gore. MWT može da organizuje razne sportove i aktivnosti na vodi, časove i kvalifikovanog instruktora, kao i opremu kako bi Vaš dan bio ispunjen u potpunosti.

Više>

PRIOBALNI VODIČ

MWT Pomorski taksi u Crnoj Gori obezbjedio je lakši pristup najboljim i najpopularnijim mjestima za ručavanje, atrakcijama, klubovima i plažama. Bilo da je u pitanju odlazak do Vašeg omiljenog restorana za uživanje u zalasku sunca, posjeta ostrva van radnog vremena ili jednostavno izbjegavanje saobraćajnih gužvi kako biste stigli na vrijeme da zauzmene omiljeno mjesto na plaži. 

Više>

PRODAJA SCANNER BRODOVA

Scanner Marine osnovan je 2001. godine, nakon dugogodišnjih istraživanja na polju budućih pomorskih tehničkih rješenja i pokušaja razvijanja novog proizvoda koji bi ujedno imao prilagodljivost i bezbijednost barki kao i udobnost i dizajn broda.

Više>

PARTNERI

MWT RIBS Vam nude da iskusite vrhunske restorane , atrakcije i  klubove na plažama Crne Gore .

Više>


DOGAđAJI I USLUŽNOST

Iznajmite MWT Pomorski taksi za Vaše korporativne događaje.  Ekskluzivna prevozna sredstva dostupna su u našoj širokoj listi brodova i jahti na koje može da se ukca i do 60 osoba po plovilu ili glisere za do 16 osoba.

Više>

PORODIČNI I POSLOVNI NALOZI

MWT svojim redovnim klijentima pruža mogućnost otvaranja naloga i mjesečnog plaćanja. Otvorite svoj nalog i uštedite sa i do 40% popusta na naše cijene transfera, isporuke i iznajmljivanja broda.

Više>

 

+382 69 973 737 | info@mwtribs.com

Da saznate više o politici kompanije kliknite ovdje.