MWT Vam nudi mogućnost iznajmljivanja gumenjaka na Crnogorskom primorju na period od pola dana, cijeli dan ili na nedelju dana. Iznajmljivanje broda je savršen način da iskusite sve u jednom: da se opustite, plivate, jedete, za panoramsko razgledanje kao i da potpuno upoznate Crnogorsku obalu.

Naši gumenjaci su popularan izbor zbog njihovog modernog dizajna, komfornog krstarenja i mogućnosti zaustavljanja na raznim lokacijama na obali. Uživajte u plivanju u čistom i plavom Jadranskom moru, posjetite jedinstvena ostrva, istražite Potkop, tunele koji su korišteni za sakrivanje brodova i podmornica i otkrijte tajnovite kulinarske specijalitete duž obale , sve to dok se opuštate na luksuznom gumanjeku sa svojim lični skiperom. 

U ponudi je dodatna oprema za vodene sportove, wakeboard-ovanje, skijanje na vodi, iznajmljivanje opreme za ronjenje na dah i ronjenje sa bocama, GoPro kamere, angažovanje turističkog vodiča, instruktora za vodene sportove i fotografa kako bi Vam omogućili da napravite nezaboravne uspomene. MWT će Vam za svaki transfer obezbijediti vodu, gazirane sokove i peškire (na Vaš zahtijev).

BRODOVI ZA NAJAM

KATEGORIJE

OSTALE USLUGE

 

+382 69 973 737 | info@mwtribs.com

Da saznate više o politici kompanije kliknite ovdje.